torsdag 12 september 2013

Förbesiktning närmar sig

Nu är det inte långt kvar till förbesiktningen. Finjustering av trappan, montering av skjutdörrsgarderober och de sista elinstallationerna görs just nu. Idag var vi inne i huset och kikade lite.

Skjutdörrgarderob med inredning på plats i hallen

Den fina trappan. Vi fick en fråga från snickaren om vi ville ha ett till räcke längsmed väggen. Trappan riskerar bli mycket smal då. Vi valde ändå att sätta dit det (syns ej på bild ännu), så får vi se om vi tar bort det för att göra det smidigare vid inflytt.

Härlig fondtapet från Boråstapeter i matsalen
Lite ledsamt var det att se att snickarna hade missförstått oss gällande kabeldragning för inbyggda högtalare i kökstaket. Tanken var att kabeln skulle gå in i förrådet under trappen där vi kunde ha en ljudanläggning gömd. Nu går den rakt ut från fondväggen i matsalen istället.

De blå blommorna matchar fint med den blå färgen i biblioteket intill

Upp från trappan in i allrummet på övervåningen. Badrum rakt fram. Här ser man också tomkablar för framtida högtalare sticka fram ur väggen på vardera sida om badrumsdörren. Smidigt att lägga alla kablar inne i väggen!

Olivias rum med lila tapet från Boråstapeter. Egen klädgarderob/walk-in-closet får hon också.

Bastun i badrummet. Rymmer hela familjen! Just nu lyser standardlampan på väggen, men elektriken ska också sätta upp lite "mysbelysning" under en av lavarna.
 

Oscars rum med blå tapet från Boråstapeter. Vad nöjda vi är att vi i sista stund valde att ha två fönster istället för bara ett i detta rum!

Vårt sovrum med tapet från Boråstapeter. Svårt dock att se mönstret i tapeten.

Utsikt från vårt sovrumsfönster. Högt högt upp.

Exteriört just nu.
 
Idag har vi fått leverans av isoleringsmaterial till förrådet och en massa trallvirke för den framtida altanen. Vilken grej att få allt hemkört!