måndag 15 april 2013

Husförsäljning avklarad!

Igår skrev vi kontrakt på husförsäljningen av vårt nuvarande hus. Försäljningen har gått fantastiskt smidigt då det kunde säljas direkt efter en enda förhandsvisning. Köparna har heller inga problem med att flytta in i oktober. Eftersom inflyttning i vårt nya hus är beräknad sista veckan i september/första i oktober, satte vi 21 oktober som tillträde till vårt nuvarande hus. Köparna ska göra en besiktning nästa vecka och därefter ska köpet vara helt klart. Så underbart skönt - och vilket flyt för oss!



Imorgon är det äntligen dags för husleveransen. På Myresjöhus hemsida är den nu utannonserad.

 


Igår var vi och gick på plattan för första gången. Det var spännande att känna på placering av kök, matsal etc. Vi kunde även se markeringarna för var de fina dubbla altandörrarna skulle sitta och utsikten från dessa. Försiktigt klättrade vi upp en våning på byggställningarna för att få en känsla för hur det kommer att se ut när man tittar ut från vårt sovrumsfönster. Efter detta kunde vi konstatera att det hade varit fint med en balkong ändå.

Efter vidare fundering på färg, så tror vi det blir för grått med 1002. Tankar nu går kring 0502 på fasad och 1502 på snickerier. Det kan bli fint med samma vit-gula (stockholmsvit, äggskalevit etc) färg på fasad som på fönster och dörr och som däremellan bryts av av den mjukt gråare färgen.

 
 
Imorgon kommer huset!!