torsdag 8 november 2012

Slutbeställning rond 2 samt möte hos Whyte & Lilja

Idag har vi haft möte hos inredningsarkitektfirman White & Lilja. Det var verkligen kanonbra! Vi gick igenom hela huset både exteriört och interiört. Kakel, klinker, färg och tapeter radades upp och vi fick en proffsig guidning genom alla våra rum. I korta drag blir det vitmålat i de flesta sällskapsrummen, "biblioteket" får en tuff röd tapet, matsalen får en fondvägg med en blåblommig tapet, ljusgrått klinker i hall, lilla duschen och i tvätten och svart skiffer i stora bad. Det kommer bli riktigt fint!!! Dessutom blir det en något mörkare sthlmsvit på fasaden.

Efteråt var det dags för slutbeställning rond 2 hos Myresjöhus. Nu lutar det mot att vi skippar kaminen och istället väljer till en mycket elegant ektrappa. Vi får nog även till det med målat tak på nedervåningen istället för de fula gipsskivorna. Nu letar vi efter ytterligare möjliga avdrag för att få ihop till platsmålade lister. Kanske det istället blir mindre fönster i tvätt och bibliotek. Många val att göra...

Imorgon kommer vår bygglovshandläggare åter från sin semester, så då tänkte vi passa på att kolla status gällande bygglovet!