torsdag 14 november 2013

Myresjöhus visar vårt hus!

Under de sista veckorna har vi varit grymt upptagna med att få ordning här hemma. Vi har byggt färdigt altanen, kört undan skräp, grävt igen gropen för el och VA, varit minst 10 vändor till olika möbelvaruhus, skruvat möbler, shoppat övrig inredning, packat upp lådor, satt upp tavlor och gardiner och så fikat och bjudit vänner på middag i vårt nya hus!

Nu på söndag den 17 november ska Myresjöhus ha visning i vårt hus mellan 14-16. Detta var helt valfritt från vår sida, men eftersom vi själva var en del på olika visningar och tyckte det var oerhört givande då vi var mitt i processen, så kände vi för att ställa upp på detta. Dessutom kommer vi få några presentcheckar :-)

Huset visas som ett "kundanpassat Stjärnvik" (modellen Huvudskär har bytt namn!). Får se om grannarna blir förvånade över att se visningsskyltar utanför vårt hus nu på söndag!

 
Imorgon kommer en kille för att installera en antenn här. Äntligen kommer vi kunna se på "vanlig" TV och inte behöva se via tv-play.
 
Sedan måste vi jobba vidare på gästrummet. Skjutdörrar ska upp, rummet ska tömmas på flyttlådor och ett provisoriskt skrivbord måste på plats.
 
Och så börjar det bli dags att ta in offerter för vårens trädgårdsarbeten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar